Tilbage til oversigten

DET PERFEKTE PENALHUS: Viskelæderet er livets svar på fortrydelsespillen

school-1328420_1920

Skrevet af Nicolaj Sand

www.meptek.dk 

BLYANT

I en verden med IPads og touchscreens kan en blyant anses for efterhånden at vær en ligegyldig ’gadget’. Jeg siger ikke at dette er usandt, men der er bestemt stadig brug for blyanter. Undersøgelser viser faktisk at børn husker bedst ved at skrive noter med blyant.

Læs evt. her hvordan du undgår skader ved at holde rigtig på din blyant: Guide: Lær dit barn at holde rigtigt på blyanten

VISKELÆDER

Øv. Jeg har lavet en fejl! Så er det heldigt at man kan viske det ud, og prøve igen. Viskelæderet er livets svar på fortrydelsespillen?

LINEAL

‘Lad os alle tegne en firkantet boks i klassen.’ Når jeg fik det af vide af min lærer, så lignede min boks en Rittersport, som var blevet halvt spist af 4 egern. Jeg kunne ikke tegne lige. Heldigvis blev min verden frelst ved at få en 15 cm lang stang i mit penalhus, som jeg kunne tage i hånden, når jeg havde brug for støtte.

KUGLEPEN

Viskelæderets fjende. Kuglepennen er det ultimative svar på perfektion. En dansk stil skrevet med kuglepen, er som en nat på Crazy Daizy uden en flænge i panden, en date med hjem som er ikke er din kusine og uden at makse din kassekredit ud på din pingvin-opsparing. Altså perfektion.

BLYANTSPIDSER

Blyantspidseren er et must i penalhuset. Vidste du, at vi sælger alle disse skoletilbehør, som jeg snakker om? Det gør vi her: [LINK]. Jeg vil gerne sige tak, for at du vil læse hertil, så brug koden blyantspidser17 og få 10 % rabat. Hint: måske der også er rabatkoder længere nede i teksten.

Blyantspidseren en rigtig dårlig forretning for os, da den ofte holder rigtig mange år, og du ikke køber den igen. Så ved du det, hvis du selv vil starte en webshop op med skoletilbehør. Der er egentlig ikke mere om blyantspidseren – den er lidt kedeligt, men bliver inviteret med i penalhuset alligevel fordi den har værdi. Lidt ligesom når man inviterer sin kedelige morbror med til fødselsdag, fordi man ved han kommer med 200 kr.

FARVER

Livets muligheder. Grøn, håbets farve. Blå, farven på sprinklervæske. Gul, farven på babyer med gulsot. Dine børn elsker farver. Det giver dem mulighed for selvbestemmelse og ejerskab over en tegning. De kan med deres sind og en farvet træpind i hånden udtrykke følelser og tanker på lige præcis deres måde.

HIGHLIGHTER

På ?diskoteket Zone i Nakskov var det meget populært at have disse små lysende glowsticks i munden. Det fik dig til at skille ud, og du fik endda lov til at give den videre til en anden (uden hænder). Samme formål har hightlighteren. Dit barn kan få bestemte ord og sætninger til at skille sig ud, som gør det nemmere at komme tilbage til eller huske næste gang. Dette er et must, men en vigtig detalje er at lære barnet ikke at spise den eller tegne på sin sidekammerat indtil person ligner en mutant bi, som selv Marvel Studios ville syntes var for meget.

TAK!

Tak fordi du har brugt tid på at læse artiklen i bund.  Jeg håber du nu er klar til at sammen dit penalhus.

Hvis du har lyst til at se vores udvalg at skoletilbehør og blyanter, så kan dette link føre dig til vores webshop: Besøg vores webshop

Jeg giver dig 15 % rabat, fordi du læste denne artikel, bare bruge koden: Highlighter17

✉Min mail er: nicolaj@meptek.dk

 
 
 
MEPTEK

info@meptek.dk | CVR 37288101

På Meptek.dk har du mulighed for at betale med følgende kort KORTBETALING PÅ MEPTEK.DK

0