Så du os i fjernsynet?

MEPTEK
 

"

 
 

Deltager på forløb: ''Det hjalp, og jeg fandt ud af, at jeg kunne en masse af tingene allerede, men selvfølgelig lærte jeg også noget nyt. 'Pulpa' er et ord, jeg ikke lige glemmer. Jeg syntes, at det var rart, at få sat ord på. Nicolaj, du var rigtig god til at lære os det, og det hele fungerede rigtig godt. I er meget troværdige. Det var tilpasset godt til vores aldersgruppe - Jeg kommer til at savne det. Jeg elsker at komme hver torsdag aften.
Tak for nogle gode timer, de har hjulpet mig. Jeg er blevet klogere på hvorfor jeg gør, som jeg gør. TAK.''

 

Vi har blandt andet haft fornøjelsen af at arbejde med

MEPTEK
 

Se hvad vi tilbyder

Workshops og forløb

Vi tilbyder interaktive workshops og forløb i præsentationsteknik, overvindelse af nervøsitet og eksamenstræning. I længere workshops implementeres 360 graders teknologi og Virtual Reality, for at øge indlæringsevnen - og så er det skide sjovt!

Læs mere
MEPTEK

Gør krav på din e-bog

Gør krav på din Meptek e-bog
MEPTEKMEPTEK

Se vores samarbejde med Call Me – Tal Ordentligt

Udnyt dit fulde potentiale

MEPTEK

Seneste fra bloggen (Se vores arkiv)

 • 19425469_798882436960989_6597586519941185536_n

  Skal man være ekstrovert for at lave gode præsentationer?

  Er du introvert og har svært ved at fremlægge?

  Læs mere
 • school-1328420_1920

  DET PERFEKTE PENALHUS: Viskelæderet er livets svar på fortrydelsespillen

  Disse ting på du ikke glemme i penalhuset!

  Læs mere
 • drawing-2145498_1920

  ✍GUIDE: Lær dit barn at holde rigtigt på blyanten

  Her kan du læse de 5 råd til at få det gode blyant-greb

  Læs mere
MEPTEK

NÆVNT I

TV ØST
TV ØST
TV ØST

Bliv ringet op i dag!

Skriv dit telefonnummer, så giver vi dig et kald indenfor 24 timer

 
MEPTEK

info@meptek.dk | CVR 37288101

På Meptek.dk har du mulighed for at betale med følgende kort KORTBETALING PÅ MEPTEK.DK

0