Det får du ud af at studere i udlandet

Det får du ud af at studere i udlandet

august 17, 2018 Præsentationer 0

Har du på et tidspunkt overvejet at studere eller blot tage et semester til udlandet i forbindelse med dit studie, så er det noget, som der er en del, der gør. Det er noget helt andet end at studere i Danmark, men det har helt sikkert sine fordele. Her får du fem ting, som du får ud af at studere i udlandet.

  1. Oplev nye ting

Hvis du vælger at studere i udlandet, så har du muligheden for at opleve en hel masse, som du ellers ikke ville have haft mulighed for at prøve. Det kan være fejring af en bestemt helligdag, eller en anden begivenhed, som bare ikke er i Danmark. Der er altid andre traditioner i udlandet, som kan være sjove at være en del af.

  1. Mød nye mennesker

Du vil selvfølgelig også møde nye mennesker, hvis du studerer i Danmark, men hvis du vælger at studere i udlandet, så kommer du til at møde nye mennesker, som du ellers aldrig ville have mødt, og du får opbygget et internationalt netværk, som er vigtigt, hvis du har i tankerne om måske at ville arbejde i udlandet i fremtiden.

 

  1. Forbedre dit engelsk og måske lære et andet sprog

Det er altid godt at være god til engelsk, og det er altid godt at forbedre sit engelsk, og det kommer du til, hvis du studerer i udlandet. Hvis du kommer til at studere i et land, hvor engelsk ikke er modersmålet, så har du mulighed for at lære det sprog også. Det er aldrig dårligt at skrive et ekstra sprog på CV’et.

  1. Stå på egne ben

Hvis du skal studere i udlandet, så betyder det også, at du skal flytte til udlandet, dog for en kortere periode. Der kommer du virkelig til at stå på helt egne ben, og der er langt hjem, så du har ikke mulighed for at tage hjem til mor og spise, når SU’en ikke rækker til mad efter en bytur, eller når du har alt for meget vasketøj til, at du selv kan overskue at vaske det, og så er det jo nemmere, at mor gør det for dig. Denne mulighed har du ikke i udlandet, og der lærer du at blive selvstændig og klare dig selv på alle tænkelige måder.

  1. Ny kultur

Du kommer til at lære en ny kultur at kende, hvis du skal studere i udlandet, og du kommer til at få den helt ind under huden, hvilket vil give dig en helt ny forståelse for menneskerne i landet, og det vil give dig et indblik i, hvordan folk lever i andre dele af verden. Dette er helt sikkert noget, som du kan lære meget af. Du får også mulighed for at spise en masse lækkert og lokalt mad og bare opleve en masse ting, som du ikke ville have oplevet, hvis du bliver i Danmark.

Der er fordele og ulemper ved alting, og ikke alle folk er ens, så det er med at mærke efter, hvad du har lyst til. Hvis du har lyst til at tage ud og udforske verden, mens du studerer, så gå i gang med at undersøge mulighederne for at tage et semester i udlandet.

 


Kunne du lide indlægget?

Få flere tips, tricks og videoer tilsendt direkte til din mail helt gratis 👇

Læs mere om vores persondatapolitik her.